Hopp til innhold [Accesskey 's']
Hopp til søk [Accesskey '4']
Gå til nettstedskart
Gå til oversikt A-Å-index
Hjem [Accesskey '1']
Informasjon om sunn og trygg mat fra offentlige myndigheter
Temaoversikt
Kontakt oss
SØK
MENY
???search.widget.error.query.empty???
Melk og melkeprodukter
Kvinner i fruktbar alder
Beskytta nemningar
Plantegifter
Botulisme (Clostridium botulinum)
Tilsetningsstoffer
Medisinrestar
Fiskefôr
Blåskjellvarsel
Bær
Matvaretabellen
Beredskap og mat
Matsvinn
Bacillus cereus
Genmodifisert mat (GMO)
Kjøkkenhygiene
Parasitter
Mat på reise utenlands
Drikke
Algegifter
Zoonoser
Margarin, smør, matolje o.l.
Haldbarheitsdato
Smittestoffer
Bromerte flammehemmarar
Smilefjes på kafé og restaurant
Dyrk selv
Overvekt
Dyrefôr - kraftfôr
Kjøttkontroll
Råd for trening og mosjon
Næringsstoffer
Bly
Kadmium
Yersinia enterocolitica
Undervekt
Syk av maten
Diverse retter, produkter og ingredienser
Listeria
Muggsoppgifter
Allergikere
E. coli
Nøkkelhullet
Stoffer ved tillaging av mat
Grønnsaker, frukt og bær
Kostråd
Tilsynsresultater
Økologisk mat
The Norwegian Food Composition Table
Spørsmål & svar
Vegetarianere
Tilbaketrekkinger
Kosttilskudd
PAH
Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
Fisk og skalldyr
Mikrobølgeovn
Forskning på sjømat og helse
Salmonella
Stafylokokker (Staphylococcus aureus)
Idrettsutøvere
Plantevernmidler
Clostridium perfringens
Morsmelkerstatning
Miljøgifter
Arsen
Radioaktivitet
Prioner
Trening og kosthold
Ammende
Dioksin og PCB
Merking av mat
Mykobakterier
Småkryp i maten
Vibrio-bakterier
Kvikksølv
Drikkevann
Advarsler
Shigella
Furan
Tema
Sukker og søte produkter
Kornvarer
Barn
Spedbarn (0-12 md)
Biologiske gifter
Antibiotikaresistente bakterier
Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
Giftig sopp
Fluorerte stoff (PFAS)
Gravide
Akrylamid
Campylobacter
Kostholdsundersøkelser
Egg
Fjørfe og kjøtt
Informasjonsmateriell
Kostholdsplanleggeren
LUKK
Temaoversikt
Kontakt oss
Matvaregrupper
Drikke
Egg
Fisk og skalldyr
Fjørfe og kjøtt
Grønnsaker, frukt og bær
Kornvarer
Margarin, smør, matolje o.l.
Melk og melkeprodukter
Sukker og søte produkter
Diverse retter, produkter og ingredienser
Råd til spesielle grupper
Allergikere
Ammende
Barn
Gravide
Idrettsutøvere
Kvinner i fruktbar alder
Spedbarn (0-12 md)
Vegetarianere
Kosthold og helse
Kostholdsundersøkelser
Kostråd
Kosttilskudd
Næringsstoffer
Nøkkelhullet
Overvekt
Undervekt
Matsmitte og hygiene
Kjøkkenhygiene
Smittestoffer
Småkryp i maten
Syk av maten
Uønskede stoffer i mat
Biologiske gifter
Medisinrester
Miljøgifter
Plantevernmidler
Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
Stoffer ved tillaging av mat
Merking
Genmodifisert mat (GMO)
Merking av mat
Nøkkelhullet
Tilsetningsstoffer
Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
Økologisk mat
Verktøy
Advarsler
Tilbaketrekkinger
Blåskjellvarsel
Informasjonsmateriell
Kostholdsplanleggeren
Matvaretabellen
Nøkkelhullet
Spørsmål & svar
Tilsynsresultater
Fysisk aktivitet
Råd for trening og mosjon
Trening og kosthold
Du er her:
Matportalen.no
/ Nyheter
Nyheter
Søk
Søk
Eldre (340)
Søket ditt gav ingen treff
Forslag:
Dobbeltsjekk at du har stavet ordene riktig
Prøv andre nøkkelord
Prøv mer generelle søkeord