• Hopp til innhold [Accesskey 's']
  • Hopp til søk [Accesskey '4']
  • Gå til nettstedskart
  • Gå til oversikt A-Å-index
  • Hjem [Accesskey '1']
Matportalen logo
Informasjon om sunn og trygg mat fra offentlige myndigheter
  • Temaoversikt
  • Kontakt oss
  • SØK
  • MENY

???search.widget.error.query.empty???

LUKK
  • Temaoversikt
  • Kontakt oss
  • Matvaregrupper
    • Drikke
    • Egg
    • Fisk og skalldyr
    • Fjørfe og kjøtt
    • Grønnsaker, frukt og bær
    • Kornvarer
    • Margarin, smør, matolje o.l.
    • Melk og melkeprodukter
    • Sukker og søte produkter
    • Diverse retter, produkter og ingredienser
    • Lukk meny
  • Råd til spesielle grupper
    • Allergikere
    • Ammende
    • Barn
    • Gravide
    • Idrettsutøvere
    • Kvinner i fruktbar alder
    • Spedbarn (0-12 md)
    • Vegetarianere
    • Lukk meny
  • Kosthold og helse
    • Kostholdsundersøkelser
    • Kostråd
    • Kosttilskudd
    • Næringsstoffer
    • Nøkkelhullet
    • Overvekt
    • Undervekt
    • Lukk meny
  • Matsmitte og hygiene
    • Kjøkkenhygiene
    • Smittestoffer
    • Småkryp i maten
    • Syk av maten
    • Lukk meny
  • Uønskede stoffer i mat
    • Biologiske gifter
    • Medisinrester
    • Miljøgifter
    • Plantevernmidler
    • Stoffer i emballasje og kjøkkenredskaper
    • Stoffer ved tillaging av mat
    • Lukk meny
  • Merking
    • Genmodifisert mat (GMO)
    • Merking av mat
    • Nøkkelhullet
    • Tilsetningsstoffer
    • Vitaminer og andre stoffer tilsatt i mat og drikke
    • Økologisk mat
    • Lukk meny
  • Verktøy
    • Advarsler
    • Tilbaketrekkinger
    • Blåskjellvarsel
    • Informasjonsmateriell
    • Kostholdsplanleggeren
    • Matvaretabellen
    • Nøkkelhullet
    • Spørsmål & svar
    • Tilsynsresultater
    • Lukk meny
  • Fysisk aktivitet
    • Råd for trening og mosjon
    • Trening og kosthold
    • Lukk meny
Du er her: Matportalen.no / Verktøy / Spørsmål & svar

Spørsmål & svar

  • Fjern filter for The Norwegian Food Composition Table (7)
  • Where can I find information about the content of vitamin K in food? 26.11.2012
  • Is the cholesterol value in the Food Composition table good or bad cholesterol? Is there a difference between good and bad cholesterol in food, as in the blood? 26.11.2012
  • Why does prepared food contain more energy and higher amounts of nutrients than raw food? 26.11.2012
  • Is the nutrient content always the same within the same type of food, for instance an apple? 26.11.2012
  • What is the difference between kcal and kJ? 26.11.2012
  • Why can`t I find the food items I am looking for in the Food Composition Table? 26.11.2012
  • How to specify the reference of the Food Composition Table? 25.05.2012

Matportalen.no

  • Om matportalen.no
  • Kontakt oss
  • Nettstedskart
  • Cookies, personvern og sikkerhet
  • Information in English

Sosiale medier

  • Følg oss på Facebook
  • Følg oss på Twitter
  • Abonner med RSS

Tjenester fra Mattilsynet

  • Matvaretabellen.no
  • Kostholdsplanleggeren.no
  • Blåskjellvarsel
  • Informasjonsmateriell
Mattilsynet logo

Mattilsynet i samarbeid med Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet, Veterinærinstituttet, NIBIO, Havforskningsinstituttet, Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) og Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.